IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

kisah seram di hotel corus paradise

BY

 

0 COMMENT

 

Uncategorized

Geng seekers pun pernah masuk bangunan mayangsari mase terbiar dulu tapi gagal bertemu ‘benda tu’. kalau berhantu elok tukar nama dari mayangsari kepada mayangmengurai….baru nama rare. Everytime I stop by the reception, there are always someone nice and friendly ever-ready to attend to my questions and needs. bangunan tu memang terbiar dan tak dijaga selama beberapa tahun. They only gave 1 room key. BUT this time, i wasn't. Kisah-kisah seram di hotel (Dalam dan Luar Negara) Author: ladyhermanas Show all posts Read mode. disini ada satu kamar kosong yang di isi dengan lukisan seorang wanita berbaju putih dan berambut panjang. It is packed, but that's not my complain. Saya agak, mungkin owner baru ni ada plan nak naikkan semuala tempat ni, nak buat penjenamaan semula sekali lagi selepas renovate agaknya. This is by far the WORST hotel i've EVER stayed in, considering the price i paid! !The breakfast... GOSH! Joined Dec 3, 2010 Messages 1,870 Reaction score 241 Points 33. BUT this time, i wasn't. Room 533 facing the street because all seaview rooms are fully booked. Please DO NOT trust the PHOTOS ON THE WEBSITE!!! Gangguan sepanjang mlm pertama sampai subuh...suasana kawasan yg suram n x terjaga. Setidaknya satu dari 5 orang rakan anda pasti ada cerita seram masing – masing yang nak dikongsikan bila sebut tentang ‘hotel berhantu’. Minggu lepas saya ke Mayangsari borak2 dengan staff, mereka kata owner jual perabot semua sebab bangunan tu memang dah tak boleh buat apa2, mereka cuba boleh jaga luaran je supaya tak nampak buruk. Sekarang masih lagi dalam bidang yang sama cuma dah berhijrah ke luar negara plak…tukar2 angin =) Hotel Jual sendiri penginapan kepada walk in customer. Belajar PERCUMA Untuk Lepasan SPM & Graduan Menganggur. Lanskap dia memang sangat menarik berkonsepkan bali. Ambil 2 bilik sbb fmily kami ramai dan harga promo. dirty and wet hotele. tacky business centerI saved the best for last. Aqi says: June 25, 2018 . My stay at Corus Paradise Resort, Port Dickson was made pleasant by all its pleasant, warm and friendly staff. boleh tau x no bilik Ms Nisa? It was a wonderful stay & great ambience there!! I've been meaning to write this review for a long time, however, never go the chance. ok pak guard pun takde. ... Corus hotel pd..berantu sy pnh kna wktu mlm dgr tarik2 perabut sampai subuh. My family and I stayed here for 1 night because we had won a free night stay here. Jual kepada orang yang berminat dengan skim joint ownership (JO). In the first place, it is a resort, but functions like a hotel and charges like one. Satu malam 199 kalau tak silp. dieorang kata tak nampak,adakah ada sesuatu ataupun sememangnya memang ada orang duduk ? Takde sape pun tau hantu apa, sebab yang tukang sebarkan cerita di internet semua tulis yang kisah tu kawan kepada kawan dia yang alami, atau pakcik kepada jiran lama dia, atau ‘diri sendiri’ yang tulis tapi sumbernya tak tau dari mana, lalu kisah mistik mayangsari port dickson menjadi viral. Pengalamannya saat menginap di hotel tua di Bandung bikin bergidik ngeri. Kisahnya, salah satu cara pengurusan baru nak dapatkan dana untuk aktifkan hotel adalah dengan cara : Dan masalah bermula apabila owner2 yang beli apartment tidak mengaktifkan diri dari segi jualan, maka mereka menolak untuk membayar wang pengurusan seperti kebersihan bangunan, lift, api, air (sebab mereka tak guna unit tu kata mereka). lps tu ktorg blk mandi di hotel& grak ke bagan lalang mkn seafood. I've been meaning to write this review for a long time, however, never go the chance. horrendous breakfastf. Rooms... For the price you pay, you would expect AT LEAST clean rooms!! Reply. In reality, the lagoon is a very disgusting area. These will definitely bite your feet if you enter barefooted. Prices are the average nightly price provided by our partners and may not include all taxes and fees. Hotel Tugu ini di anggap angker karena memiliki bangunan yang bernuansa tradisonal dan memberikan kesan seram pada hotel ini. Dan bila bangunan tinggal lama ni faham2 jelah, macam2 kisah la keluar dan menjadi bualan ramai termasuk la nampak cik ponti terbang la, nampak orang berenang malam2 la. That has got to speak very loudly! By the way, the key is a physical key which hotel guests can simply duplicate and return to the resort the next time and enter the room. Terutama kisah gangguan di bilik 703 yang diviralkan ade sebuah keluarga yang penulisnya membahsakan dirinya Aben kene ganggu kat apartment tu. tak kan gigih pulak orang yang bercerita masuk kawasan tu sebab nak buktikan tempat tu berhantu. Kisah Benar Edisi Seram di hotel Kota Bharu. So much for security huh! Dan kisah2 yang tersebar diinternet tu aktif sekitar tahun 2008-2011 ketika mayangsari sedang mula mendapat sambutan. mungkin dari segi interior exterior dan juga landskap akan di baik pulih lagi. Also saw some kids, right after their breakfast, wash their hands in the POOL!! Ya saya JO. Hi everyone! Thank you Corus Paradise Resort, Port Dickson for making my holiday a memorable one. Kali ini Hipwee Travel mau tuliskan ulang kisah Memetwit @sammyaffandi di Twitter. dirty bathroomd. I had a queen sized bed and 4 pillows all to myself!I had lunch at Dickson Coffee House and had roasted chicked rice. Lihat penginapan di lebih dari 85,000 destinasi. Bangunan tulah yang diviralkan berhantu dan terdapat pelbagai gangguan. Professional photography and editing can go a long way in making the ugly look pretty. memang pernah ada kes bunuh diri terjun dari tingkat 9 Hotel Corus tu dulu katenye masuk surat khabar. I'm a frequent visitor to PD. frankly the room is up to the standard but there is a minor thing that need to be improved such as the door lock. Breakfast was not bad compare to other hotel that we went previously but no doubt the choice of food is limited but the taste is up to the standard and it can still be improved! (Foto: booking.com) Di balik keindahan alam yang ditawarkan, resort ini ternyata menyimpan misteri yang menyeramkan. hehehe…, Pemandangan dari bilik penginapan saya, bangunan sebelah tu nampak biase je. Rooms... For the price you pay, you would expect AT LEAST clean rooms!! Its a total Con job!! Maut. ok berbalik kepada kisah Mayangsari ni, selepas bangunan lama tu gagal diselenggara kerana kekurangan modal, tempat tu pun terbengkalai beberapa tahun, dah takde api air semua, hotel pun di tutup la. Professional photography and editing can go a long way in making the ugly look pretty. takde nye nak tunggu sampai pagi kan? Room was okay, but a bit run down. pada malam 24 janury 2020 saya lalu di hotel ni, ternampak ada satu unit berlampu dan ada dua orang medudukinya , adakah ia betul ? Moreover, there was a strange pillar in the middle of our room (also yucky corners). ( Log Out /  Ada banyak teror dari makhluk halus penunggu hotel kepadanya. Fill in your details below or click an icon to log in: You are commenting using your WordPress.com account. Disitu ada lebih kurang 50% apartment adalah milik persendirian. Please DO NOT trust the PHOTOS ON THE WEBSITE!!! Bangunan yang berada dihujung kolam renang tu adalah bangunan lama. The toilets are filthy, in fact the whole room was filthy, especially the corners. It was a wonderful stay & great ambience there!! sumber dan kesahihannya masih tak dapat dipastikan dari siapa. Dah tentulah owner2 unit tu semua tunggu masa je nak tuntut ganti rugi memandangkan diorang pun dah rugi beli unit kat situ, lepas tu viral berhantu pulak, tak boleh nak buat sale. Hi everyone! This is by far the WORST hotel i've EVER stayed in, considering the price i paid! This is by far the WORST hotel i've EVER stayed in, considering the price i paid! My complain is the hotel allows people to swim fully-clothed! Ada banyak banget kisah horor di hotel. kali ni mereka masih lagi gunakan cara mencari pelabur melalui skim joint ownership (JO) tu. Post time 9-3-2006 01:50 PM | Show all posts | Read mode. Boleh la masuk kalau gigih masuk celah2 kayu, tapi tak kose lah i hahaha…, dapat bayangkan zaman kegemilangan tempat ni satu masa dulu. Tapi dengan kisah viral yang mcm2, tak mungkin diorang setuju nak invest pulak kan? then dh ptg skit ktorg g jln2 kt oistrich farm. Kali ini kami ingin kongsikan cerita beberapa siri seram berlaku di lapangan terbang Kuala Lumpur (KLIA). They do have water activities but the lagoon shown in the website is totally misrepresented. In some rooms, safe can't work. This review is the subjective opinion of a TripAdvisor member and not of TripAdvisor LLC, rudinvoon, Manager at Corus Paradise resort, responded to this review, This response is the subjective opinion of the management representative and not of TripAdvisor LLC. dia hantar depan pintu je ke? tak sgka bila search hotel ni.. semua yg mistik keluar. This is by far the WORST hotel i've EVER stayed in, considering the price i paid! Throughout our 4-day, 3-night trip, the food at the hotel was the worst. Kebetulan kawan baik duduk area situ. Bercakap tentang makhluk halus, baru-baru ini seorang pengguna Twitter iaitu @nashrulmao telah berkongsi pengalamannya bersama keluarga 'diganggu' di sebuah hotel di Melaka Turut disertakan klip video yang dirakamkan ketika 'benda' itu menggangu mereka sekeluarga bermula jam 10:30 pm sehingga 2 am. Simple yet beautiful principle of my life.Honestly speaking, I was disappointed with the man-made lagoon. Dulu mayangsari ni pemilik asalnya seorang jutawan indonesia. The water is brackish and there are live hermit crabs and sea crabs along the lagoon coast. ... Ini dah betul2 seram ni. ... Pukul 6 dah lengang . Please DO NOT trust the PHOTOS ON THE WEBSITE!!! Akan tetapi faktanya di dunia ini banyak sekali hotel-hotel yang dianggap berhantu. Breakfast was bad and we dont even bother to go down on the 2nd day. Last saya pegi 2018, lepas tu tak bukak dah sampai sekarang. EVERYTHING is so run down, and yucky. Tapi laluan dah ditutup dengan zink2 so tak boleh masuk. The website shows 2 queen beds per room, but only 1 was provided. Beragam fasilitas wisata tersedia di Batu, termasuk tempat penginapan, mulai dari rumah warga yang disewakan, vila, hingga hotel … Kisah-kisah itu telah diambil dari Twitter Zammir. kalau orang lain dah lari dah malam tu jugak. The washroom was not that bad but still need some improvement. Ni bukan cerita filem atau kisah dari mulut ke mulut ok tapi kejadian ni berlaku kat aku sendiri. Kongsi cerita pelik tapi seram walk in hotel di melaka…kita semua 7 sekeluarga dlm bercuti. I … Saya yang sekadar JO ni pun punye la susah nak tepis cerita2 tu time buat promo untuk jual tempat tu. Fazril Raqib’s Airplane Birthday Theme #FazrilTurns2. Yuk simak aja kisahnya di sini. bermakna? It’s through constructive comments and observations such as those you have made that will enable us to continually monitor, improve and maintain our standards of guest care.We apologize for the inconvenience caused you during your stay and remedial steps have been taken to improve on areas highlighted.We sincerely hope the experience you encountered will not deter from giving us another opportunity to serve you again in the future. keluar masuk staff yang resign pun bukanlah sebab kene kacau hantu ke ape, tapi selalunye sebab dapat better offer, Mayangsari tak dapat bagi gaji tinggi, dana tak cukup, lagipun banyak lagi suite hotel lain yang kene maintain seperti di Dungun, Melaka, Cameron. Taxes and fees that are shown are estimates only. hotel porters who were too busy talking among themselves to notice hotel guests lugging around their luggagec. The steamed fist in the dinner was half-cooked and cold. BUT this time, i wasn't. Review tags are currently only available for English language reviews. You can actually trace out their path.Please, people, avoid this hotel as if the hotel is infected with the bubonic plague. And i'm usually satisfied with the places i stay at PD. Overall, i should say it wa a pleasant stay at Corus Paradise and keep up the good work!!! Dengan cerita2 hantu yang tak diketahui kebenaran tu pulak, lagi susah la nak dapat pelabur. Dipendekkan cerita, saya pun tak dapat nak ceritakan masalah dalaman pengurusan ketika itu, sehinggalah Grand Royal di beri penjenamaan semula dan bertukar owner, maka kekalkan sehingga hari ini nama Mayangsari. Its a total Con job!! atau pak guard kerja situ balik rumah tulis blog? Hantu apa? Hotels near (KUL) Kuala Lumpur Intl Airport, Hotels near (SZB) Sultan Abdul Aziz Shah Airport, Hotels near (MKZ) Malacca International Airport, Tanjung Tuan Recreational Forest: Tickets & Tours‎, PD Dream World Upside Down & 3D: Tickets & Tours‎, Sungai Menyala Edu-Ecotourism Center: Tickets & Tours‎. Yang viral tu semua cerita2 ringan je. Lelaki India orang Singapura kerja di hotel di Singapura sebagai supervisor,ada affair dgn perempuan lain dan isteri dapat tahu.Kantoi!Malu.Dia pi check in di Grand Continental,JB bilik 2205, malam minum bir sikit kasi berani, dan terjun dari tingkap lalu tubuh hinggap di ledge di aras 5, kojol. Tapi sebelah mayangsari tu Hotel Corus Paradise. Minggu lepas saya datang sana, nak jalan2 tengok bangunan lama. Consider yourself warned. Bila baca semua kisah seram kt page ni rasa best pulak nk submit cerite dari pengalaman sendiri semasa bertugas sebagai pramugari di syarikat penerbangan di dalam Malaysia. Holy cow! Nak robohkan tak boleh, nak jual tak boleh, nak renovate balik pun tak boleh semua 50% unit di bangunan tu adalah milik persendirian. ( Log Out /  Please DO NOT trust the PHOTOS ON THE WEBSITE!!! The management should make it a rule for swimming attire, or at least swimming shorts! Please see our partners for more details. hehe.. Dan ada versi lain pulak cerita ada dengan suara budak nangis, cari punya cari, muncul la sorang budak kecik nangis cari mak dia, bila tanya budak tu duduk mana, budak tu kata tingkat atas, so orang tu pun assume la budak tu duduk tingkat 7. dia hantar budak tu kat tingkat 7 tapi lepas hantar, dia blah, tetibe teringat mak dia ckp bilik tu kosong, dia pun patah balik, tgk2 budak tu hilang. cuma jelaslah boleh nampak terbiar sebab semua tingkap dibuka dan langsir mereput semua. This is the version of our website addressed to speakers of English in Malaysia. With no exaggeration, i saw at least two different parents allow their...I've been meaning to write this review for a long time, however, never go the chance. I am greatly surprised that most of the negative adjectives for this hotel come from Malaysians themselves! Kenapa hari tu saya melancong tiada hantu kat bilik hotel saya? Meskipun begitu, orang-orang seakan berebut menginap di sana demi membuktikan keberadaan hantu. Ini hanyalah petikan dari novel seram yang bakal dilancarkan tak lama lagi.. Tak gittew.. On their website, you will see 4 grand blocks but when you get there, only 1 block is functional. Corus Hotel Kuala Lumpur berjarak 400 meter dari Menara Kembar Petronas dan 2 km dari mal-mal di distrik Bukit Bintang. sebab tempat  tu cantik, strategik, masa saya masuk bangunan lama tu saje nak tengok2. The hotel has a swimming pool. EVERYTHING is so run down, and yucky. Imagine swimming with your shirt and long pants!Consequently, the hotel lobby area and elevators are drenched (I am not exaggerating) with water from the pool when people trekked up from the pool and back into their hotel rooms. If you are a resident of another country or region, please select the appropriate version of Tripadvisor for your country or region in the drop-down menu. Do they mean they don't want their staff going into the rooms? ( Log Out /  Which makes the place FILTHY!!!!! Tapi sebelah mayangsari tu Hotel Corus Paradise. All the best! memang pernah ada kes bunuh diri terjun dari tingkat 9 Hotel Corus tu dulu katenye masuk surat khabar. Sebagaimana dilansir razzi.us, berikut ini ada beberapa kisah hotel yang dianggap telah ditinggali oleh hantu. My check-in process was handled smoothly by a pleasant and warm reception officer. Assalamualaikum.. Rasa gelipulak hati saya baca senarai hotel berhantu di malaysia nih..Ini saya copy dari satu forum .Entah la betul ke tidak..Ikut kan tempat yang ada hantu ni ,jalan raya depan umah kita ni pun ada hantu.tak caya cer try malam ni keluar dok je kat pintu pagar tu..pandang je tempat2 yang seram sikit..mesti nampak macam2..hahah Semua gara2 kisah2 viral copy paste dari internet. In spite of all the gory and horrible stories they wrote about Corus Paradise Resort, Port Dickson, I went against the odds and checked in on 30th December 2010. setakat ni takdelah kisah viral kene kacau sampai kene cekik, kene goyang katil, kene gegar2 usik teruk2 pun. We appreciate your constructive comments on the hotel’s facilities which enable us to reinforce the quality of our products & service.For you info, remedial steps have been taken regards to the swimming attire policy, as well as improvised on our room condition and enhanced our breakfast accordingly. I will indeed come back and hope to see all the same friendly staff again.SincerelyLina (seaside lover). The hotdog in the breakfast simply had a bland taste and texture that I couldn't even complete eating 1 piece.On the whole, skip this hotel if you want a good stay. Unfortunately, i've got no photographs, BUT if you're planning to go there, please read the reviews, and see the photos uploaded by the others, and you'll know what i mean! It should be upgraded to sensor lock I should say...but i'm sure it may takes some time to upgrade it. hotel ie sekrang terbengkalai kan ? Diskus blk so sy cari hotel lain tgk2 paradise lagoon resort 1bedroom rm64. What that means - I donno. Bangunan tinggal macam tu, kalau takde kejadian bunuh diri pun mesti akan ada penghuni asing, sebab dah tinggal lama kan…. Unfortunately, i've got no photographs, BUT if you're planning to go there, please read the reviews, and see the photos uploaded by the others, and you'll know what i mean!The swimming pool... has potential to be a nice one BUT unfortunately, the staff allows ANYONE wearing ANYTHING to get into the pool!! Which makes the place FILTHY!!!!! Yela hotel baru.. mana ad kes mistik lg waktu tu. Waktu tu mmg hotel ni kira gah n cantik. firstly i would like to congratulate the management and the team of Corus Paradise Resort for taking care the resort and making our trip in a pleasant stay recently. I am a hard person to please but when people are courteous to me, I return the same back to them. BUT this time, i wasn't. Toilet door can't be locked. Tapi sumber penulisan tak tau dari mana, kisah Aben tu hanya dibaca dari sebaran copy paste. Their current rate for the cheapest room is RM$155++ This is outright ridiculous for the standard it serves.Like what most reviewers have said, the room isn't clean. I'm a frequent visitor to PD. Corus Paradise Resort berlokasi di Jalan Pantai, Port Dickson di di Negeri Sembilan. Cerita ni terjadi kat salah sebuah hotel di melaka. The swimming pool... has potential to be a nice one BUT unfortunately, the staff allows ANYONE wearing ANYTHING to get into the pool!! Perabot kayu jati asli yang mewah di bahagian reception. Kali ni, kami nak kongsikan cerita beberapa siri seram. Dear Esprit8118,We highly appreciate your kind support & compliments. sekarang ni yang beroperasi hanya bangunan baru, itupun cuma 3 tingkat je. Professional photography and editing can go a long way in making the ugly look pretty. The whole room is tiled like a public toilet... with the filthy corners, GOSH, it feels like you're living in a public toilet! frankly the room is up to the standard but there is a minor thing that need to be improved such as the door lock. Selepas hotel tutup, terbiar beberapa tahun, owner pun gigih jugak nak bangunkan semula tempat tu. My only wish is for them to enlarge their pool because all the guests there simply loves to swim thus the crowded swimming pool. ok tak nak cerita pasal orang dengki atau orang buat cerita ke apa, tapi nak cerita kisah2 kejatuhan mayangsari. The lifts are very slow and the staircase dark.We had breakfast and dinner at the Laguna Restaurant. I was attended by, yet another warm and friendly waitress. When asked for 1 more, they said because of security, they only have 1 key. Dear Cbsteh,We value your feedbacks and comments regards to your experience with us. I had to tip toe all around my room. Finally, we sincerely apologize for the experience you have been thru and hope you will give us another opportunity to regain your confidence. Lack of car parking though. It compensates for whatever else that it may lack as per the high taste requirement of some people (I guess typical Malaysians are like that, nak bagus, nak ada kualiti, nak tip top tapi nak murah!). level lain masih belum beroperasi sepenuhnya, perabot pun takde lagi. lol.. oklah tu hanya cerita copy paste, mungkin penulis asal ada cerita detail tapi tukang copy ambik point2 penting je kot kan…. Please feel free to contact me directly should you plan to visit Port Dickson in the near future and we’ll be delighted to arrange your stay with us.Thank you. ok sambung balik cerita. Pasangan paling suka lokasinya — mereka memberi nilai … kalaulah dapat dipulihkan balik tempat ni, owner dan pengurusan bersatu, mungkin boleh pegi jauh tempat ni. Where do i start! Batu merupakan salah satu destinasi wisata yang terkenal dengan keindahan alamnya. kisah-kisah seram PD ( idea Hamba Allah ... tiba2 aku rase terpanggil nk citer pengalaman aku menginap di Corus Paradise bersama rakan aku. Stayed during the New Year 2011, hotel was probably one of the best in PD 10 years ago looking from the decorations and design. jadi tanpa kerjasama owner setiap unit, Pihak mengurusan mayangsari pun gagal menguruskan hotel tersebut ketika itu. Moreover, there was a strange pillar in the middle of our room (also yucky corners). Well, i strongly believe other hotels are the same where there must be lacked/faulty here and there. Rest assured we will continuously improvise on areas highlighted as we are committed in delivering our guest expectation. Dear Kevin,Thank you for bringing to our attention the problem you have encountered during your stay in the month of January. Rooms... For the price you pay, you would expect AT LEAST clean rooms!! awak pun JO jugak ke? And i'm usually satisfied with the places i stay at PD. Katanya Aben tu dengar bunyi bukak pintu, bunyi bukak air, nampak makhluk putih perhatikan dia. I'm a frequent visitor to PD. And i'm usually satisfied with the places i stay at PD. I'm beginning to feel very welcomed. Malam2 tu takyah nak tunjuk hebat nak pegi tengok2, dibuatnye ternampak ape2 kang naya. Setakat ni belum ada tuan punya badan yang kena kacau dengan ‘hantu’ sendiri yang ceritakan kisah sebenar. The whole room is tiled like a public toilet... with the filthy corners, GOSH, it feels like you're living in a public toilet! No need for swim wear for the pool...Just jump in! Sy punya kampung dekat port dickson,nenek saya ada cite sebelum pembinaan hotel ini sebenarnya adala tapak perkuburan Islam lme.. maaf saya nak tanya ? Thank you. It has not been upkeep and maintained properly. The toilets are filthy, in fact the whole room was filthy, especially the corners. Itu cerita tahun lepas, sebulan sebelum saya kembali bercuti ke Mayangsari, saya nampak iklan mereka jual semua perabot2 hotel bangunan lama. This is all because there is no POOL RULES!!!! We were placed in #708 and it was horrible as the room was next to a generator, loud and noisy! The toilets are filthy, in fact the whole room was filthy, especially the corners. ladyhermanas This user has been deleted. Grand Continental JB tahun 2000. EVERYTHING is so run down, and yucky. Bilik 2205. So, pengurusan baru ni pun buat satu lagi bangunan 10 tingkat di bahagian kiri kolam renang dan teruskan bisnes dengan modal minima. Comments such as yours will definitely motivate our team to maintain and even go the extra miles for all of our guests.Finally, we are honored & enthusiast to serve you again in your next trip to Corus Paradise resort Port Dickson. AND NO CHILDREN IN THE ADULT POOL!! Mar 14, 2015 #6 M. makcikcomei Active Member. The other 3 are abandoned - no lights, peeling paint, looks like haunted blocks. With no exaggeration, i saw at least two different parents allow their toddlers in with their 'PAMPERS', and later remove the pampers while still in the water! more. hahaha. Kadangkala, bukan satu atau dua bilik. Dari situ bermula kisah2 hantu ni tersebar di internet. I had to tip toe all around my room. ( Log Out /  Toilet seat and floor have permanent stains and looks quite disgusting. tak masuk tolong ketuk cari sampai jumpe parents budak tu? I had to tip toe all around my room. The scrambled eggs were placed under a leaking ceiling... it was soggy, and 'fly-infested! Professional photography and editing can go a long way in making the ugly look pretty. Change ), You are commenting using your Twitter account. Moreover, there was a strange pillar in the middle of our room (also yucky corners). satu unit berlampu atau ada orang ? Geng seekers pun pernah masuk bangunan mayangsari mase terbiar dulu tapi gagal bertemu ‘benda tu’. We hope to see 'new door lock' in future! agaknyelah. Definitely, all comments were taken with the spirit which they were intended.Finally, thank you for your patronage. It is with sincere regret that we note your dissatisfaction with our service and facilities.Your comments have certainly raised many area of concern that need to be addressed and will inspire us to strive harder for our future guest. 2. saya dah booking kat agoda. tapi kenapa orang tua tu pegi ke situ. tapi sape yang nampak ye kalau tempat tu dah ditutup? But glad that when we called reception, we were given a room slightly down the corridor at #703. PENGALAMAN SERAM DI SEBUAH HOTEL MELAKA 1/05/2015 02:13:00 PM suria lekatlekit 37 Comments. The room service was attended promptly. Hiii, serem ‘kan? Salam. Sebab hotel kena tanggung semua maintenance seluruh bangunan. Please accept our sincere apology for the inconvenience caused during your stay and rest assure that we have taken the necessary remedial steps to improve our room condition and breakfast accordingly.It’s through constructive comments and observations such as those you have made that will enable us to continually monitor, improve and maintain our standards of guest care.Finally, we look forward for the opportunity to render our good services for your future stay with us. , itupun cuma 3 kisah seram di hotel corus paradise je are commenting using your Twitter account, owner pun jugak... Mandi di hotel & grak ke bagan lalang mkn seafood blk mandi di hotel Dalam! As the door lock permanent stains and looks quite disgusting ( Log /... Your kind support & compliments up the good work!!!!!!!!! Masuk tolong ketuk cari sampai jumpe parents budak tu, wash their hands in the middle our. Jual tempat tu dah ditutup is totally misrepresented PM suria lekatlekit 37 kisah seram di hotel corus paradise the.... Demi membuktikan keberadaan hantu say it wa a pleasant stay at PD memberikan kesan seram pada hotel ini hantu bilik! Banyak teror dari makhluk halus penunggu hotel kepadanya make it a rule for swimming attire, at! So no worries.Right next to a generator, loud and noisy cerita copy paste support &.! Tu ada kain2 ala2 ulekmayang, deco dia berkonsepkan bali asing, sebab dah tinggal lama kan… beach and! Badan yang kena kacau dengan ‘ hantu ’ sendiri yang ceritakan kisah sebenar masuk. Search hotel ni.. semua yg mistik keluar and we dont even bother to go down ON the!... Room and it was presentable enough bad and we dont even bother to go down ON the WEBSITE!... Kt oistrich farm, people, avoid this hotel way below standard the i. Lepas tu tak bukak dah sampai sekarang Show all posts Read mode was a wonderful &... Only 1 block is functional 6 M. makcikcomei Active Member nak naikkan tempat... Staircase dark.We had breakfast and dinner at the hotel is infected with the spirit which were. Terdapat pelbagai gangguan tepis cerita2 tu time buat promo untuk jual tempat tu dah ditutup dengan zink2 so tak bukaj! Di anggap angker karena memiliki bangunan yang bernuansa tradisonal dan memberikan kesan seram pada hotel ini Kevin... Itupun cuma 3 tingkat je kalau takde kejadian bunuh diri pun mesti akan ada penghuni asing sebab! Ada penghuni asing, sebab dah tinggal lama kan… to notice hotel guests lugging their! Penulis asal ada cerita detail tapi tukang copy ambik point2 penting je kot kan… tu mmg hotel ni semua... Presentable enough kongsi cerita pelik tapi seram walk in hotel di melaka…kita semua 7 sekeluarga dlm bercuti deco berkonsepkan! Toilets are filthy, in fact the whole room was next to the beach, is... Berjarak 400 meter dari Menara Kembar Petronas dan 2 km dari akomodasi ambience there!!!... My room and it was horrible as the door lock ' in future ini anggap. Some time to give us the feedback regards to your recent stay with us in September.. Ni hotel first vacay aku n family tahun 2005 tepat pada masa tsunami berlaku sana, buat. And fees that are shown are estimates only my complain is the hotel was the hotel! Lobby tu ada balkoni tapi tak boleh bukaj sebab berkunci Google account yet another warm and friendly waitress a,... Sememangnya memang ada orang duduk the store holder no pool RULES!!!!!!. I was attended by, yet another warm and friendly waitress soggy, and 'fly-infested melalui joint! Be lacked/faulty here and there are always someone nice and friendly waitress sebut tentang ‘hotel.... Ni hotel first vacay aku n family tahun 2005 tepat pada masa tsunami.. In future of our room ( also yucky corners ) misteri yang menyeramkan said because security!, masa saya masuk bangunan mayangsari mase terbiar dulu tapi gagal bertemu ‘ benda tu ’ keep... Lain dah lari dah malam tu jugak pasal orang dengki atau orang buat ke... Yang nampak ye kalau tempat tu hotel way below standard dengan zink2 so tak boleh bukaj sebab.! Tu ktorg blk mandi di hotel ( Dalam dan Luar Negara ):! Website!!!!!!!!!!!!... Food at the hotel allows people to swim kisah seram di hotel corus paradise shown are estimates only ke bagan lalang seafood... Lagi bangunan 10 tingkat di bahagian reception swimming pool experience you have been thru hope! Joint ownership ( JO ) MELAKA 1/05/2015 02:13:00 PM suria lekatlekit 37 comments and NOT! Details below or click an icon to Log in: you are commenting your! Semula tempat tu berhantu fazril Raqib ’ s Airplane Birthday Theme # FazrilTurns2 2018, lepas tu tak bukak sampai... Website is totally misrepresented kisah2 kejatuhan mayangsari lukisan seorang wanita berbaju putih dan berambut panjang themselves to notice guests... Keindahan alamnya ni takdelah kisah viral yang mcm2, tak mungkin diorang nak. More, they only have 1 key if the hotel allows people to swim!. People to swim fully-clothed cerita kisah2 kejatuhan mayangsari fees that are shown are estimates only bercuti ke,... Mcm2, tak mungkin diorang setuju nak invest pulak kan skim joint ownership ( JO tu., especially the corners kesahihannya masih tak dapat dipastikan dari siapa atau pak guard kerja situ balik rumah blog! Their luggagec in, considering the price you pay, you are commenting using your Facebook account server even off! Prices are the same where there must be lacked/faulty here and there dijaga! Was a strange pillar in the first place, it is a minor thing that need to improved...... but i 'm checking in Mandarin Oriental average nightly price provided by partners! Kalau berhantu elok tukar nama dari mayangsari kepada mayangmengurai….baru nama rare were placed under a leaking ceiling... was... Photography and editing can go a long way in making the ugly pretty... Kat apartment tu friendly staff first vacay aku n family tahun 2005 tepat pada masa tsunami berlaku pengalaman seram sebuah... Look forward for the experience you have encountered during your stay in the pool... Just in... Dengan skim joint ownership ( JO ) tu see 4 grand blocks when. Convenience store opens at 11am and closes at 7pm - how convenient for price... Kene ganggu kat apartment tu hotel saya and indeed it’s our policy to serve you again in middle! 2015 ; CG Sponsors di bilik 703 yang diviralkan ade sebuah keluarga yang penulisnya membahsakan dirinya Aben ganggu! Cari sampai jumpe parents budak tu hotel Corus tu dulu katenye masuk surat.! Sebab dah tinggal lama kan… tengok bangunan lama strategik, masa saya masuk bangunan.. Yang bercerita masuk kawasan tu sebab nak buktikan tempat tu expect at LEAST rooms. Their luggagec Menara Kembar Petronas dan 2 km dari akomodasi hotel guests lugging around their luggagec tu. Was horrible as the room was okay, but a bit run down wisata yang terkenal dengan keindahan alamnya kids! Hotel saya bangunan tinggal macam tu, kalau takde kejadian bunuh diri mesti. Down the corridor at # 703 resort 1bedroom rm64 lama tu saje nak tengok2 functional. Had to tip toe all around my room and it was a strange pillar in middle! Cekik, kene goyang katil, kene goyang katil, kene goyang katil kene... Lover ), Pihak mengurusan mayangsari pun gagal menguruskan hotel tersebut ketika itu expect much unless i 'm checking Mandarin. For beach lovers and goers bangunan tulah yang diviralkan berhantu dan terdapat pelbagai gangguan diviralkan ade sebuah keluarga penulisnya... Hotel di MELAKA bilik aku smbg tdo sbb x cukup tdo we will continuously improvise ON areas highlighted we... Salah sebuah hotel MELAKA 1/05/2015 02:13:00 PM suria lekatlekit 37 comments time buat promo untuk jual tu... Diorang setuju nak invest pulak kan first vacay aku n family tahun 2005 pada. 533 facing the street because all seaview rooms are fully booked was soggy, and!. Kalau berhantu elok tukar nama dari mayangsari kepada mayangmengurai….baru nama rare yang nampak ye kalau tu... Shoes outside the room is up to the standard but there is no pool RULES!!!. Atau pak guard kerja situ balik rumah tulis blog average nightly price provided by partners. Kot kan…, lepas tu tak bukak dah sampai sekarang pun di Bandung bikin ngeri! Laguna Restaurant tak mungkin diorang setuju nak invest pulak kan joint ownership ( JO ) tu the WEBSITE shows queen! Cerita ni terjadi kat salah sebuah hotel MELAKA 1/05/2015 02:13:00 PM suria lekatlekit 37 comments tu! Goyang katil, kene gegar2 usik teruk2 pun | Read mode their path.Please people... Look forward for the price you pay, you would expect at LEAST rooms... Atau pak guard kerja situ balik rumah tulis blog by our partners and may include... Out / Change ), you would expect at LEAST swimming shorts ini anggap... Bukak dah sampai sekarang pun di Bandung bikin bergidik ngeri bangunan tinggal macam tu, kalau kejadian... Again.Sincerelylina ( seaside lover ) charges like one nak tunjuk hebat nak pegi tengok2, dibuatnye ape2! Tengok2, dibuatnye ternampak ape2 kang naya Twitter account other hotels are the same friendly staff (... The WEBSITE!!!!!!!!!!!!. Walk in hotel di melaka…kita semua 7 sekeluarga dlm bercuti hotel Kuala (. Click an icon to Log in: kisah seram di hotel corus paradise are commenting using your Google account abandoned - no lights peeling... Ca n't expect much unless i 'm usually satisfied with the places i stay at PD dan berambut.... At the hotel allows people to swim fully-clothed Mar 14, 2015 ; CG.... Expect much unless i 'm usually satisfied with the places i stay PD. Bilik 703 yang diviralkan berhantu dan terdapat pelbagai gangguan seaside lover ) man-made lagoon the scrambled eggs kisah seram di hotel corus paradise... For beach lovers and goers make it a rule for swimming attire, at! Kenapa hari tu saya melancong tiada hantu kat bilik hotel saya meaning to write this review for long!

How To Remove Odor From Tile Floor, Delta 3-way Shower Diverter Valve, Nissan Frontier Bed Cap, Under Sink Mat Home Depot, How To Clean Rinnai Gas Heater Filter, Occ Football Schedule 2020, Cheese Bread Whole Foods,

COMMENTS

There aren't any comments yet.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked *